Over ons

Al scrollend en swipend kunnen we anno 2021 bijna alles online verkrijgen. Na een simpele klik en contactloze betaling staat er de volgende werkdag een bezorger met ons gewenste product voor de deur.  In deze tijden hoeven we niet meer achter ons beeldscherm vandaan te komen om op onze wenken bediend te worden. Maar verliezen we daarmee niet juist het contact met elkaar?

Acteur aan de Deur bezorgt een voorstelling bij u thuis. De voorstelling ziet uw eigen deuropening vanuit uw eigen stoel.

"We delen geen stad meer, we lopen elkaar in de weg. Onze eilanden drijven als ijsschotsen steeds verder uit elkaar. Ik ken je niet meer. Maar ik moet je kennen, ook al is dat zwaar, soms moeilijk, soms saai en heb ik eigenlijk duizend en één andere dingen te doen. We moeten oefenen met in de rij blijven staan tot die langzame klant voor ons geholpen is. Dat is geen tijdverspilling; dat is leven."

 

We geloven in de kracht van live voorstelling. De live interactie tussen publiek en performer is juist nu belangrijker dan ooit te voren. Wij gaan met onze voorstellingen terug naar de kern van theater: de verbinding tussen publiek en acteur.  Geen grote decors of foyers, maar één acteur met diens tekst voor een klein publiek. Elke voorstelling is een unieke één-op-één ervaring.

Daarnaast willen we de drukkende kwesties van deze tijd wat verlichten door te verlichten daar waar dat nodig is. We vinden dat theater een pleister met een kus er op kan zijn op de plek waar het pijn doet. Al onze voorstellingen moeten ook zo voelen.

Het team

Stijn Dijkema

Concept & regie

Paula Braas

Productieleiding

Anne Hofman

Spel

Credits

Belle de Wit - Dramaturgie
Paula Bisschop - Huisstijl & logo
Shaked Franke - Fotografie